Horoszkóp készítés > Csillagjegyek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horoszkóp készítés > 17 weboldal. Kategória leírása:

csillagjegyek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Horoszkóp szoftver
http://horoszkopszoftver.hu/

Ha horoszkóp készítés, vagy asztrológia tanfolyam, asztrológus képzés érdekli (mert vonzza az ezoterika, a horoszkópkészítés, az asztrológia vagy a jóslás) - maradjon egy kicsit. Ha viszont olyan asztrológia szoftver után kutat, amelyet azok is használhatnak, akik nem konyítanak semmit a horoszkóp-hoz (nem asztrológusok), tegye szabaddá magát 2-3 órára valamelyik délután, mert az általam készített Nostradamus asztrológia szoftver megvásárlása esetén ingyen elkészítem horoszkópját, ingyen megtervezem születendő gyermeke nemét. Ezzel a horoszkóp programmal asztrológus képzettség nélkül „kis” asztrológus lesz Önből, saját és ismerősei horoszkóp képletét naprakészen értelmezheti. Megszereti az asztrológiát, az asztrológia lényegét megérti.

Horoszkóp szoftver
Horváthné Tót Kata asztrológus
http://www.horoszkopkeszites.hu/

Ha a jövőjében várható események érdeklik, akkor előre fel tud készülni rá, így a kellemetlent könnyebben viselheti, a kellemest pedig még jobban élvezheti. Ne feledje, nincsenek jó, és rossz dolgok az életben. Minden dolog, ami történik velünk, lelkünk fejlődését szolgálja. Némelyiket kellemesnek, némelyiket kellemetlennek érezzük, míg más emberek éppen ellenkezőleg éreznek. Tegye életét kellemesebbé! Ebben segít Önnek a gyakorlati asztrológia és horoszkóp készítés.

Horváthné Tót Kata asztrológus
Horoszkópkészítés
http://horoszkopok.extra.hu/

Horoszkópkészítés, holdhoroszkóp, párkapcsolat, karrier-, anyagi lehetőségek születési adatokból 1 évre előre.

Horoszkópkészítés
Csillagda - Az elérhető asztrológia
http://www.csillagda.hu/

Bodó Andi Hajnalcsillag Stúdió. Ismerd meg a horoszkópod és élvezd az életed!

Csillagda - Az elérhető asztrológia
Aszroklub - Konzultáció
http://www.asztroklub.hu/

Az asztrológiai alapokra épülő életviteli tanácsadáson, a személyes konzultáción lehetősége van minden olyan élet terület, helyzet, esemény vagy személlyel kapcsolatos dolog megbeszélésére, amire a horoszkópjából választ lehet kapni, és Önt foglalkoztatja. Konzultáción a horoszkópja elemzésének megismerését követően felmerült kérdésekre a választ azonnal megkapja. Pagács György asztrológus.

Aszroklub - Konzultáció
Karma Stúdió
http://www.karmastudio.hu/

Horoszkóp rendelés, holdhoroszkóp, jóslások, számmisztika, mágia...

Karma Stúdió
Imolai Judit Asztrológus
http://www.astrologia.hu/horoszkopok_mindenkinek.php

Horoszkópkészítés és tanácsadás személyes kérdésekben. Személyes asztrológiai konzultáció lehetőségek. A személyes horoszkóp alapján történő konzultáció objektív segítség olyan helyzetekben, mint az életút kilátásainak - múlt és jövő - megértése, pályaválasztás, pályakorrekció, betegségek lelki háttere, párkapcsolati tervezés vagy gondok megoldása, gyermektervezés, nevelési kérdések, karmikus gondolatok feldolgozása (találkozások, duálok, reinkarnációk, halálesetek, földi feladatok)...

Imolai Judit Asztrológus
Mobil jósda
http://www.mobiljosda.hu/index.html

A Mobil Jósda kizárólag valódi, élő jósok által megfogalmazott válaszokat küld az Ön kérdéseire! Egy előre beprogramozott számítógép soha nem értheti meg az Ön problémáit, soha nem érezhet együtt, így segítséget sem adhat Önnek! Csapatunk 0-24 órában áll rendelkezésre és átlagosan 1-2 órán belül válaszolunk az SMS-ben beérkező kérdésekre. Azonban előfordulhat, hogy egy-egy válasz némi késedelmet szenved. Ez pontosan abból ered, hogy Ön nem egy automatikus, véletlenszerűen generált üzenetet fog kapni, hanem alapos és szakszerű valódi választ, amit egy valódi, gyakorlott jós állított össze!

Mobil jósda
Kozma Szilárd asztrológus
http://astrologia.fw.hu/

Kozma Szilárd asztrológus honlapja. Személyes horoszkóp rendelés.

Kozma Szilárd asztrológus
Éva Stúdió
http://evastudio.atw.hu/bemutatkozas.html

Éva Stúdió - Jóslás és horoszkóp készítés. Varjassy Éva Jósnő és asztrológus.

Éva Stúdió
Megrendelhető elemzések
http://www.asztralfeny.hu/astro/elemzesek.php?mr_id=p-066

Születési horoszkóp - Átfogó sors- és személyiség analízis! Csillagjegyének jellemzői, Ascendense, születési uralkodó(i), bolygófényszögei, ezoterikus jellemzők kiemelése. Bolygó-, zodiákus- és házkonstellációk, ősprincípiumok, polaritások, minőségek, elemek. Horoszkópdiagram, asztrológiai táblázatok. Mire figyelmeztetnek diszpozitorai? Az asztrológus ezoterikus és meditációs megjegyzéseivel kiegészítve!

Megrendelhető elemzések
Dénes Mária
http://denesmaria.tvn.hu/

Dénes Mária asztrológus honlapja - Horoszkóp rendelés.

Dénes Mária
Asztrológiai képlet online
https://kisoroszlan.wordpress.com/bevezetes-az-asztrologiai-utvesztojebe/hor ...

Ha kíváncsi vagy asztrológiai képletedre ezen az oldalon találsz néhány letesztelt, hasznos lehetőséget, hogy online is elkészítheted a saját radix képletedet. A honlapon pedig az elemzéshez is kapsz segítséget.

Asztrológiai képlet online
Párkapcsolati horoszkóp készítés
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-parkapcsolat.html

Asztrológiai elemzés szempontból a hasonlóság és a különbözőség egyaránt összehozhat minket. Szinasztria elemzéssel könnyebb megérteni partnerünket és ez által a kapcsolat tartósabb lehet.

Párkapcsolati horoszkóp készítés
Keul Ildikó, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop

Keul Ildikó az asztrológián kívül, a Tarot kártyát és a számmisztikát alkalmazza, a jóslás és önismereti beszélgetés összeállításához.

Keul Ildikó, Bp 18. ker.
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
csillagjegyek.wyw.hu: Csillagjegy katalógus. Csillagjegyekkel foglalkozó weboldalak gyűjteménye, csillagjegyek jellemzői, párosítása és dátumai.
Gyűjteményünkben 148 válogatott csillagjegyek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 148 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40898