Népek horoszkópja > Csillagjegyek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Népek horoszkópja > 9 weboldal. Kategória leírása:

csillagjegyek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Egyiptomi horoszkóp
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20070210/egyiptomi_horoszkop/

Az egyiptomi asztrológia alapja a több ezer éves kairói kalendárium. Ezért ez a horoszkóp egészen más rendszeren alapul, mint a nyugati vagy akár a kínai asztrológia. Olvasd el, mi jellemzõ rád az egyiptomi horoszkóp szerint! Amikor ez az asztrológiai rendszer kialakult, az emberek sokszor arra „vetemedtek”, hogy saját magukat isteneikkel hasonlítsák össze.

Egyiptomi horoszkóp
Tibeti személyiségteszt, horoszkóp - PPT, PPS
http://www.diashow.hu/teszt/331

Tibeti személyiségteszt Ne siesd el a tesztet, nagyon meg fogsz lepődni Nagyon Érdekes A Dalai Lama szerint el kell olvasnod, hogy megtudd, hogy nálad is működik Csak 4 kérdés és a válaszokon meg fogsz lepődni

Tibeti személyiségteszt, horoszkóp - PPT, PPS
Milyenek vagyunk a kínai horoszkóp szerint
http://www.webujsag.kibernet.hu/ezoterika/horoszkop/kinai/kinai.htm

A kínai asztrológusok a holdévek szerint végzik számításaikat. A kínai hold-kalendárium többezer éves. Egy teljes ciklus 60 évig tart, s ezen belül vannak az egyszerübb ciklusok öt elemmel -fémmel, tűzzel, földdel, vízzel és fával- kombinálva. Egy-egy sima kínai ciklus 12 évig tart, egy-egy évet a 12 állatövi jegyről elnevezve. A legenda szerint a 12 állatövi jegy úgy keletkezett, hogy Budha magához hívta a Földön élő állatokat. Hívására tizenketten jelentek meg, és az évek az állatok érkezési sorrendjében kapták meg nevüket.

Milyenek vagyunk a kínai horoszkóp szerint
Horoszkóp teszt
http://www.diashow.hu/teszt/169

Horoszkóp teszt! Ez egy kicsit másképp közelíti meg a horoszkópot! Légy teljesen őszinte és meg fogsz lepődni! Írd le a válaszaidat egy darab papírra. Ne csalj! A válaszok a bemutató végén vannak. Írd le valakinek a nevét, aki ellenkező nemű, mint Te. Melyik a kedvenc színed az alábbiak közül? Piros, fekete, kék, zöld, sárga?

Horoszkóp teszt
Milyen fa vagy?
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20041123/milyen_fa_vagy/

A kelta papok alakították ki azt a kalendáriumot, amely még az idõszámításunk elõtti évszázadokra nyúlik vissza. Ehhez igazodva leírták a huszonegy fa jegyhez tartozó személyiség típust. Olvasd el jellemzõidet.

Milyen fa vagy?
NLC - Indián horoszkóp
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060717/indian_horoszkop/

Nők Laőja Cafe - Indián horoszkóp - Olvasd el, mi jellemzõ rád az õsi tudás szerint.

NLC - Indián horoszkóp
Astrológia, ezoteria, horoszkópok, csillagjegyek
http://www.c-phoenix.hu

Asztrológia, ezoterikus témák, csillagjegyek, horoszkópok, hagyományos európai horoszkóp, kinai horoszkóp, egyéb horoszkópok, más népek horoszkópjai, bolygók éve, önbecsülés, tanmesék, ezoterikus varázslatok, párkapcsolatok, párkapcsolati problémák, ikerlelkek-ikerlángok, lelki egyenesúly, mennyire vonzod az ellentétes nemet, házasság, vagy együttélés, hálószoba hazugságok, hütlenség, szerelem nélkül, és még sok más érdekesség.

Astrológia, ezoteria, horoszkópok, csillagjegyek
Indián horoszkóp - PPT, PPS
http://www.diashow.hu/egyeb/539

Indián horoszkóp Sok hasonlóságot mutat az indián asztrológia a hagyományos nyugati asztrológiával, ám a kettő között szembetűnő különbségek is vannak. Az egyik legfontosabb talán az, amit maguk az indiánok úgy fogalmaznak meg, hogy a "fehérek" a fejükkel gondolkodnak, az indiánok a szívükkel. A totemek (az állatövi jegyek) meghatározását kizárólag az állatok természetes viselkedésére, nem pedig a logikára, a racionalitásra alapozzák.

Indián horoszkóp - PPT, PPS
A kínai asztrológia értelmezése
http://web.matavnet.hu/hkbp/horoszkop/

A legnagyobb kínai bölcsek sem tudják, hogy pontosan mikor keletkezett a kínai asztrológia. Mindenesetre 3000 évnél régebben. A kínai horoszkóp azért ilyen népszerű, mert az egyén nagyon árnyalt és pontos jóslatokat kap. Sajnos az eredeti ázsiai szavak nem fordíthatók pontosan le, mert európai megfelelőjük a legtöbbnek nincs!

A kínai asztrológia értelmezése
Hirdetések
Oldal leírása
csillagjegyek.wyw.hu: Csillagjegy katalógus. Csillagjegyekkel foglalkozó weboldalak gyűjteménye, csillagjegyek jellemzői, párosítása és dátumai.
Gyűjteményünkben 148 válogatott csillagjegyek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 148 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40898