Top 40 legújabb link > Csillagjegyek - wyw.hu

Szponzorált linkek
DK- Magie Születési horoszkóp
https://www.dk-magie.com/asztrologia-horoszkop-elemzes-szuletesi-horoszkop-k ...

A jövőnket, a sorsunkat mi magunk alakítjuk. Bármi is történik, velünk mi vagyunk a teremtői, bármennyire is nehéz ezt elfogadni. Ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk önmagunk megismerése a kulcs. Az irányhoz szükségünk van egy kulcsra, egy kiindulópontra, ami a születési képletünk. A születési horoszkóp segítségével megismerhetjük az életfeladatunkat, a legfőbb személyiségjegyeinket és útmutatást kaphatunk a lehetőségeinkhez. A születési képletünk a tudatalattink minden aspektusára rávilágít. Az asztrológus a csillagok nyelvéről mindezt lefordítja a hétköznapi nyelvre, hogy mindenki számára használható, érhető legyen. A születési horoszkópunk elkészítéséhez már nem szükséges személyesen felkeresni az asztrológust, mindez online is megoldható. Az elküldött születési adatok alapján írásos és hangfájlokban kaphatjuk meg a születési horoszkópunkat amelynek segítségével képet kaphatunk az életfeladatunkról és más érdekességekről.

DK- Magie Születési horoszkóp
Halak csillagjegy: Az empatikus
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Halak

Halak asztrológiai személyiségkép leírása. Jól mutatja, hogy mennyire társaságkedvelő és romantikus.

Halak csillagjegy: Az empatikus
A Vízöntő egy forradalmár
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Vízöntő

Vízöntő asztrológiai személyiségkép leírása, mely jól mutatja, hogy mennyire szabadságszerető és forma bontó. Barátságos, de távolságtartó ugyanakkor szenvedélyes világember.

A Vízöntő egy forradalmár
A racionális Bak
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Bak

Bak asztrológiai személyiségkép leírása, amely jól mutatja, hogy mennyire zárkózott és racionális.

A racionális Bak
Nyilas: A felfedező
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Nyilas

Nyilas asztrológiai személyiségkép leírása, amely jól mutatja, hogy mennyire tud lelkes lenni és optimista.

Nyilas: A felfedező
Skorpió mint szélsőséges
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Skorpió

Mindent, vagy semmit - A Skorpió asztrológiai személyiségkép leírása, amely jól mutatja, hogy folyamatosan kutat és nem szereti a felületességet.

Skorpió mint szélsőséges
A Mérleg csillagjegy maga a harmónia
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Mérleg

Mérleg asztrológiai személyiségkép leírása, amely jól mutatja, hogy mennyire nyitott és kedveli a harmóniát.

A Mérleg csillagjegy maga a harmónia
Szűz mint az elemző
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Szűz

Jó logika, jó észjárás - Szűz asztrológiai személyiségkép leírása amely jól mutatja mennyire racionális és elemző típus.

Szűz mint az elemző
Oroszlán mint szerncsés optimista
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Oroszlán

Oroszlán asztrológiai személyiség leírása, amely jól mutatja mennyire nyitott és optimista.

Oroszlán mint szerncsés optimista
Az érzelmes Rák
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Rák

Rák asztrológiai személyiség leírása. Jól ábrázolja a rák érzelmes és finom érzésű jellemét.

Az érzelmes Rák
Ikrek csillagjegy: A kiváncsi
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Ikrek

Ikrek asztrológiai személyiség leírása. Ikrek aki állandóan úton van és több dologgal is képes foglalkozni.

Ikrek csillagjegy: A kiváncsi
Bika, mint biztonság
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Bika

Bika asztrológiai személyiség leírása. Bika mint a stabilitás és biztonság megteremtője.

Bika, mint biztonság
Kos mint termtő erő
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html?#Kos

Kos aszcendens asztrológiai személyiség kép leírása, amely összefoglalva megmutatja milyen eleven és teremtő erő munkálkodik benne.

Kos mint termtő erő
Holdhatások
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-holdhatasok.html

A Hold jelentős alakváltozáson megy keresztül egy hónap alatt, melyek más és más fizikai, érzelmi hatást fejthetnek ki. Ezek hatások megismerése hasznos, hisz így jobban ki tudjuk kihasználni pozitív energiáit.

Holdhatások
Párkapcsolati horoszkóp készítés
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-parkapcsolat.html

Asztrológiai elemzés szempontból a hasonlóság és a különbözőség egyaránt összehozhat minket. Szinasztria elemzéssel könnyebb megérteni partnerünket és ez által a kapcsolat tartósabb lehet.

Párkapcsolati horoszkóp készítés
Asztrológia és garafológia elemzés
http://www.arkanumstudio.hu/

Asztrológiai személyiség elemzések készítésével foglalkozunk. Az asztrológia nagy segítséget nyújt önmagunk megértésében és megismerésében.

Asztrológia és garafológia elemzés
Ascendens kalkulátor
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html

Aszcendens kalkulátor használatával könnyen és biztosan megtudhatja, hogy mi az aszcendense. Az aszcendens jegy írja le legjobban személyiségképünket, és az, hogy hogyan fordulunk a külvilág felé. 12 aszcendens személyiségkép.

Ascendens kalkulátor
Házaasság asztrológia
http://www.crystalgarden.co/informacio/oldal/20/boldogsag

Asztrológiai ismereteken alapuló horoszkóp készítés. A személyes horoszkóp valódi segítséget nyújt abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, és jobban eligazodjunk életünk tekervényes útvesztőjében. Feltárja párkapcsolatunk összetartó erőit, buktatóit. Jobban megismerjük általa önmagunk, és párunk mozgató erőit.

Házaasság asztrológia
Asztrológiai képlet online
https://kisoroszlan.wordpress.com/bevezetes-az-asztrologiai-utvesztojebe/hor ...

Ha kíváncsi vagy asztrológiai képletedre ezen az oldalon találsz néhány letesztelt, hasznos lehetőséget, hogy online is elkészítheted a saját radix képletedet. A honlapon pedig az elemzéshez is kapsz segítséget.

Asztrológiai képlet online
Keul Ildikó, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop

Keul Ildikó az asztrológián kívül, a Tarot kártyát és a számmisztikát alkalmazza, a jóslás és önismereti beszélgetés összeállításához.

Keul Ildikó, Bp 18. ker.
Minden napra jut friss horoszkóp
http://horoszkopok.net/

Olvassa Ön is online a napi horoszkópot, hogy ne maradjon le semmiről sem. A portálunk célja, hogy mindenki könnyedén megtudja, hogy mit ígérnek a csillagok. Nálunk másodpercek alatt megtekintheti a napi horoszkópját. Ne is keressen másik portált, mert megtalálta a megfelelőt, mely kielégíti igényeit. Akár a munkába menet előtt vagy épp az irodában szánjon egy kis idő oldalunkra.

Minden napra jut friss horoszkóp
Frabató jóslás, szerelmi kötés
http://frabato.hu/

Minden ember egy különleges indivídum, de van néhány dolog amiben egyformák vagyunk: mindannyian szeretnénk tudni a jövőnket, boldog párkapcsolatban élni és sikeresnek lenni. A szerencséseknek ez segítség nélkül is megy, de ha nem ebbe a táborba tartozol a legjobb helyen jársz. Frabató megjósolja a jövődet, összeköt a szerelmeddel és leveszi rólad a rontást. További részletekért kérlek látogass el a weboldalunkra.

Frabató jóslás, szerelmi kötés
Astrológia, ezoteria, horoszkópok, csillagjegyek
http://www.c-phoenix.hu

Asztrológia, ezoterikus témák, csillagjegyek, horoszkópok, hagyományos európai horoszkóp, kinai horoszkóp, egyéb horoszkópok, más népek horoszkópjai, bolygók éve, önbecsülés, tanmesék, ezoterikus varázslatok, párkapcsolatok, párkapcsolati problémák, ikerlelkek-ikerlángok, lelki egyenesúly, mennyire vonzod az ellentétes nemet, házasság, vagy együttélés, hálószoba hazugságok, hütlenség, szerelem nélkül, és még sok más érdekesség.

Astrológia, ezoteria, horoszkópok, csillagjegyek
Jó asztrológusok
http://asztrologus.joszaki.hu/

A JóSzaki.hu egy olyan szakember-kereső, ahol a szakik értékelésekkel együtt szerepelnek és ingyen lehet tőlük ajánlatot kérni. Erről ők sms-ben és emalien is értesítést kapnak, és felveszik a kapcsolatot a megrendelővel. Jelenleg több mint 7000 megbízható, leinformálható, értékelt szakember van a rendszerben. Szerintem hasznos.

Jó asztrológusok
Asztrológiai tanácsadó
http://karma.shp.hu/hpc/web.php?a=karma&o=asztrologiai_tanacsado_YoZp

20 éve foglalkozom asztrológiával, természetgyógyászati és spirituális továbbképzéseken veszek részt, valamint magam is tartok előadásokat, konzultációkat e témakörben. Budapesten, a budai hegyekben levő rendelőben vagy a belvárosban kellemes, kulturált és csendes helyen várom a hozzám látogatókat. Az asztrológia tudományával, a lélek rejtelmeinek feltérképezésével keresünk megoldást a jelen problémáira, a test bajaira. A személyre szabott horoszkóp elemzése során feltárulnak a lélek vállalt feladatai, az egyéni élet célja. Asztrológiai szolgáltatásaimról a www.karma.shp.hu oldalon bővebben tájékozódhat.

Asztrológiai tanácsadó
Szerelmes csillagjegyek - szerelmi mondások
http://konyv-konyvek.hu/szerelmes_csillagjegyek_szerelmi_mondasok

A könyvből kiderül ,hogy szerelmes csillagjegyek szülöttei ,miért vonzódnak egymáshoz , kit kell választani hogy szép szerelem kialakuljon és milyen tartós lehet a kapcsolat.Ez a könyv asztrológia és pszihológia egyvelege ,mert az irónö az általános tulajdonságok megfigyelése alapján mutatja be az összeillő vagy ellentétes jellemű csillagjegyeket .Szórakoztató és egyedi megközelítés.Ide illő szerelmi mondások a végén méltó befejezése a könyvnek. Jó szórakozást és szép szerelmet kiván az Írónő Gabriella Sztanko

Szerelmes csillagjegyek - szerelmi mondások
Csillagjövő asztrológia portál
http://www.csillagjovo.gportal.hu

Rosta Iván okleveles asztrológus vagyok, 18 éve foglalkozom asztrológiával ebből 5 évet tanultam a Baktay Ervin Asztrológia Egyesületben, itt kaptam asztrológusi oklevelet. Asztrológiai tanácsadással,10 éve foglalkozom. Amennyiben szükséged van a tanácsaimra, szeretettel várom jelentkezésedet. Az asztrológia nem jóslás, több 1000 éves tudományos megfigyelés alapján segít eligazodni napjaink rohanó, sokszor rendkívül nehéz világában. Múltun k a jövőbe vezet, de mindig a saját akaratunk, döntésünk szerint éljük meg a ránk váró élethelyzeteket. Az asztrológia a planéták emberekre gyakorolt hatását vizsgáló tudomány. Az ember számára az egyik legjobb módszer, hogy megtanulja, ki ő, honnan jött és hová tart. Az asztrológia feltárja a jellemet, és a jellem azonos a sorssal. Ha az ember megváltoztatja jellemét, ezzel megváltoztatja a sorsát is. Az asztrológia főleg az egészséget, betegséget, jellemanalízist, gyermek horoszkópokat, és emberi kapcsolatokat vizsgálja.

Csillagjövő asztrológia portál
Tibeti személyiségteszt, horoszkóp - PPT, PPS
http://www.diashow.hu/teszt/331

Tibeti személyiségteszt Ne siesd el a tesztet, nagyon meg fogsz lepődni Nagyon Érdekes A Dalai Lama szerint el kell olvasnod, hogy megtudd, hogy nálad is működik Csak 4 kérdés és a válaszokon meg fogsz lepődni

Tibeti személyiségteszt, horoszkóp - PPT, PPS
Horoszkóp teszt
http://www.diashow.hu/teszt/169

Horoszkóp teszt! Ez egy kicsit másképp közelíti meg a horoszkópot! Légy teljesen őszinte és meg fogsz lepődni! Írd le a válaszaidat egy darab papírra. Ne csalj! A válaszok a bemutató végén vannak. Írd le valakinek a nevét, aki ellenkező nemű, mint Te. Melyik a kedvenc színed az alábbiak közül? Piros, fekete, kék, zöld, sárga?

Horoszkóp teszt
Indián horoszkóp - PPT, PPS
http://www.diashow.hu/egyeb/539

Indián horoszkóp Sok hasonlóságot mutat az indián asztrológia a hagyományos nyugati asztrológiával, ám a kettő között szembetűnő különbségek is vannak. Az egyik legfontosabb talán az, amit maguk az indiánok úgy fogalmaznak meg, hogy a "fehérek" a fejükkel gondolkodnak, az indiánok a szívükkel. A totemek (az állatövi jegyek) meghatározását kizárólag az állatok természetes viselkedésére, nem pedig a logikára, a racionalitásra alapozzák.

Indián horoszkóp - PPT, PPS
A Kos férfi
http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20061208/a_kos_ferfi/

A Kos férfi a lovag õsképe, igazi hímsoviniszta, akit alaposan meg kell rázni ahhoz, hogy észrevegye: túlzott védelmezése és tolakodása nincs ínyünkre, hogy mi is képesek vagyunk megvédeni magunkat.

A Kos férfi
A Kos kapcsolatai
http://www.origo.hu/noilapozo/horoszkop/20070417akos.html

A nyílt, őszinte és temperamentumos Kos sokak szemében igazán vonzónak tűnhet. Ha azonban a kedvesünk, a barátunk vagy egy családtagunk Kos jegyű, bizony sok türelemre lesz szükségünk, hogy elviseljük önzését és nyers modorát.

A Kos kapcsolatai
Ikrek hava
http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=4&cid=3566&PHPSESSID=76de4f4c78ee7998be8 ...

Írásunkból kiderül, az Ikrek jegyében járó Nap miként befolyásolja az életünket: előrejelzés csillag jegyenként.

Ikrek hava
A Vízöntõ férfi
http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20061208/a_vizonto_ferfi/

A férfi lélektana nagyon jól összefoglalja a Vízöntõ férfi intellektuális jellemét, melyet úgy összegezhetnénk, hogy õ a gondolkodó, az álmodozó, a filozófus és a tudós. Ennek ellenére (vagy talán épp ezért) hadilábon áll a saját érzelmi életével.

A Vízöntõ férfi
A Vízöntő korszak hajnalán
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=40&alrovat=43&cikkid=4635

Egy Vízöntő jegyű emberről általánosságban elmondható, hogy alaphangulata derűs és gondtalan.

A Vízöntő korszak hajnalán
A Szűz kapcsolatai
http://www.origo.hu/noilapozo/horoszkop/20070920-a-szuz-csillagjegy-emberi-k ...

A Szűz a szerelmi életben is az eszét követi - ne számítsunk erotikus súrlódásokra, vagy heves szerelmi vallomásokra. Biztonyságot, nyugalmat és odafigyelést viszont jócskán kaphatunk Szűz jegyű kedvesünktől.

A Szűz kapcsolatai
A skorpió szerelmi élete
http://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/skorpioszerelmes.html

A skorpió szerelmi élete, párkapcsolatai más jegy szülöttével.

A skorpió szerelmi élete
A Rák férfi
http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20061208/a_rak_ferfi/

A Rák férfi esetében az élet nem szól másról, mint ami az anya alakjával kapcsolatba hozható. Ez a legerõsebb és egyben leggyengébb pontja egy kapcsolatban: szeretettel vagy gyûlölettel, vagy mindkettõvel szorosan kötõdik az anya figurájához.

A Rák férfi
A Skorpió férfi
http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20061208/a_skorpio_ferfi/

Minden ereje és bátorsága ellenére a Skorpió érzelmi igénye sokban hasonlít a Halakéhoz és a Rákéhoz. Gyengédség, elfogadás, bátorítás, szeretet, bajtársiasság. Mindez nagy mennyiségben. Kritizálás nélkül.

A Skorpió férfi
A Rák típusú gyermek
http://www.origo.hu/noilapozo/horoszkop/20030630arak.html

A Rák kisgyermeknek legjobban a védelemre és óvó szeretetre van szüksége, ugyanis rendkívül gazdag a lelkivilága, és nagyon sebezhető a lelke. Már az első időkben is nagy hajlandóságot mutat arra, hogy kívánságait, gondolatait a legkülönbözőbb eszközökkel - beszéd híján - gesztusokkal, arckifejezésekkel kifejezze. Érzelmeit kicsit sem tudja palástolni, úgyhogy rögtön meglátszik rajta hangulati állapota.

A Rák típusú gyermek
Hirdetések
Oldal leírása
csillagjegyek.wyw.hu: Csillagjegy katalógus. Csillagjegyekkel foglalkozó weboldalak gyűjteménye, csillagjegyek jellemzői, párosítása és dátumai.
Gyűjteményünkben 148 válogatott csillagjegyek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 148 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40898