Top 40 legnépszerűbb link > Csillagjegyek - wyw.hu

Szponzorált linkek
Horoszkóp - Asztrológia
http://horoszkop.wyw.hu/

Aszcendensek, Asztrológia, Asztrológia honlapok, Álomfejtés, Csillagjegyek, Egyéb horoszkópok, Egyesületek, közösségek, Éves horoszkóp, Ezoterika, Feng Shui, Fórumok, Gyermek horoszkóp, Havi horoszkóp, Heti horoszkóp, Horoszkóp, Horoszkóp készítés, Humoros, Jóslás, Karrier horoszkóp, Kártyajóslás, Kínai asztrológia, Könyvek, magazinok, Napi horoszkóp, Oktatás, képzés, SMS horoszkóp, Számmisztika, Szerelmi horoszkóp, Tenyér, íráselemzés.

Horoszkóp - Asztrológia
Aszcendens kalkulátor
http://www.ezoterikus.hu/aszcendens.php

Hozzávetőlegesen 2 óránként változnak az aszcendensek, de a Föld dőlésszöge miatt egy jegynél ez lehet kicsit több, másiknál kicsit kevesebb. Írd be a születésed dátumát (számokkal!), válaszd ki a születési helyedhez legközelebb eső nagyvárost. Ha a táblázatban lévő összes város távol esik, akkor válaszd ki a legközelebbi szélességi fokot. Programunkban csak európai nagyvárosok szerepelnek!

Aszcendens kalkulátor
A Skorpió érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_skorpio_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Skorpió jegy szülötteinek mély érzelmei vannak, bár a felszínen ez nem látszik rajtuk. Rodokrozit megtanít, hogy hogyan kell önmagadba való bezárkózás nélkül elfogadni a fájdalmas érzéseket, és segít felszabadítani az elfojtott érzelmeket. Ez a kő az élet minden területén hasznos lehet, ahol visszautasításban van részed.

A Skorpió érzelmei és gondolkodásmódja
A skorpió szerelmi élete
http://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/skorpioszerelmes.html

A skorpió szerelmi élete, párkapcsolatai más jegy szülöttével.

A skorpió szerelmi élete
Astronet - Holdnaptár
http://w3.astronet.hu/index.php?apps=holdnaptar

A Naphoz hasonlóan a Hold is átvonul minden állatövi jegyen. Ebből fakadóan változik az emberekre, illetve a természetre gyakorolt hatása is...

Astronet - Holdnaptár
Grafikus Holdnaptár
http://www.naptarak.com/naptarak_hold.html

Naptár Portál - Grafikus Holdnaptár (nyomtatható), kertészeti holdnaptár...

Grafikus Holdnaptár
Velvet horoszkóp - Skorpió
http://velvet.hu/horoszkop/skorpio

Skorpió (október 24. - november 22) A skorpió jegy a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Plútó. Részletes leírás, jellem, napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet horoszkóp - Skorpió
A Bika érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_bika_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Bika jegy szülötteinek erõteljes érzelmei vannak, amelyekbe nagyon mélyen bele tudnak merülni. A legártalmasabb érzelmei a neheztelés, a féltékenység és a birtoklásvágy.

A Bika érzelmei és gondolkodásmódja
ezoterikus - Holdnaptár
http://www.ezoterikus.hu/horoszkop?id=9

A Földdel szoros összefüggésben lévő Hold komoly hatással van mindennapjainkra, ha jól használjuk az általa kínált lehetőségeket, akkor segítségével sikereket és kiegyensúlyozottságot érhetünk el. Nem véletlen, hogy mióta ember él a Földön, a termékenységgel és a szüléssel kötötte össze ezt az égitestet.

ezoterikus - Holdnaptár
Holdhoroszkóp
http://www.ezoterikus.hu/holdjegy.php

Holdhoroszkóp - Holdjegy-kalkulátor. A világ összes asztrológiai rendszere komoly jelentőséget tulajdonít a Holdnak, nem véletlen, hogy sok helyen szinte szentként tisztelik. Most azt is megtudhatod, mi a Holdjegyed! Nem tudod, mi a Holdjegyed és az ahhoz tartozó horoszkópod? Kalkulátorunk segítségével megtudhatod, melyik jegyben állt a Hold, amikor születtél.

Holdhoroszkóp
A Halak érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_halak_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Halak az egyik legérzelmesebb állatövi jegy, szülöttei nehezen tudják függetleníteni magukat az érzelmeiktõl. Számukra nem könnyû hátralépni kettõt, és objektíven megvizsgálni az érzéseket, mert rengeteg minden történik a mélyben, tudat alatt. A kövek és a Halak gondolkodásmódja.

A Halak érzelmei és gondolkodásmódja
A Bak érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_bak_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Bak szülött lelke saját belsõ hatalmának és tekintélyének elérésére törekszik, és arra vágyik, hogy hiteles, valódi énjét tükrözõ életet élhessen. Bak szülött szereti ellenőrzés alatt tartani az érzelmeit, és nehezére esik beszélni az érzéseiről. A szodaht nem tartozik szorosan ehhez a jegyhez, de segíthet neki abban, hogy felhagyjon az örökös ellenőrzéssel, amely megakadályozza az önelfogadásban és a magabiztosságban. Ez a finom energiájú kő felszínre hozza a lelke árnyoldalait, és segít ítélkezés nélkül elfogadni a negatív tulajdonságokat.

A Bak érzelmei és gondolkodásmódja
A Skorpió férfi
http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20061208/a_skorpio_ferfi/

Minden ereje és bátorsága ellenére a Skorpió érzelmi igénye sokban hasonlít a Halakéhoz és a Rákéhoz. Gyengédség, elfogadás, bátorítás, szeretet, bajtársiasság. Mindez nagy mennyiségben. Kritizálás nélkül.

A Skorpió férfi
Az Oroszlán érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/az_oroszlan_erzelmei_es_gondolkodasm ...

Az Oroszlán jegy szülöttje intenzív érzelmekkel rendelkezik, különösen a szexualitással és a szerelemmel kapcsolatban. Nem könnyû elrejtenie az érzelmeit, viszont annál könnyedébben juttatja õket kifejezésre.

Az Oroszlán érzelmei és gondolkodásmódja
A Rák érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_rak_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

Az együttérzõ Rák szülöttek nagyszerûen értenek a gondoskodáshoz. Emellett meglehetõsen ambiciózusak, bár ezt jól tudják leplezni. Rák a legérzelmesebb zodiákus jegy, a holdkő pedig éppen az érzelmi stabilitást mozdítja elő. Ez a kő megelőzi a túlzott érzelmi reakciókat, és fejleszti az érzelmi intelligenciát...

A Rák érzelmei és gondolkodásmódja
A Vízöntő érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_vizonto_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Vízöntő jegyét két teljesen különböző bolygó uralja. A Szaturnusz szilárd, merev, és a konformitásra törekszik, az Uránusz pedig szeszélyes, rugalmas, kaotikus, és változtatni akar. A kövek és a Vízöntő gondolkodásmódja.

A Vízöntő érzelmei és gondolkodásmódja
A Szűz érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_szuz_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Szűz jegy szülöttje állandóan a tökéletességre törekszik, és hihetetlenül magasra teszi a mércét saját maga és mások számára is. Az egyik legnagyobb feladata az, hogy elérhető célokat tûzzön ki magának. A mohaachát segít kapcsolatba lépni az érzelmeiddel, és képessé tesz arra, hogy a szívből jövő érzéseidet kifejezésre juttasd.

A Szűz érzelmei és gondolkodásmódja
Velvet horoszkóp - Halak
http://velvet.hu/horoszkop/halak

Halak (február 21. - március 20.) A Halak jegye a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Neptunusz. A halak jegyűek jellemét éppolyan megfoghatatlannak tartják, mint a tenger alakját. Gazdag fantáziájú, együttérző, befolyásolható és alkalmazkodó jellem. Menekül minden korlátozottság, minden szembesülés ellen, legszívesebben végig álmodozná az életét, ezért a mindennapokkal és a gyakorlati élettel komoly nehézségei vannak... Részletes jellemrajz, napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet horoszkóp - Halak
A Nyilas érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_nyilas_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Nyilas jegy szülöttei az alapvetõ igazságot kutatják. Lelki útján a meditáció viheti tovább, mivel a legtöbb válasz saját magunkban rejlik. A kövek és a Nyilas gondolkodásmódja...

A Nyilas érzelmei és gondolkodásmódja
Csillagda - Holdnaptár
http://www.csillagda.hu/holdnaptar.html

Őseinknek egyik legfontosabb időszámító eszköze volt, mert állandó periódusokban történnek változásai. Égi pályája során végigjárja a zodiákus mind a 12 jegyét, ami mindig 27nap 7óra 43perc alatt történik. Formaváltozása is állandó és így számítható: újholdtól teliholdig 14 nap telik el. A teljes ciklus alatt különböző alakzatokat vesz fel, amiből megállapítható, hogy milyen hatást gyakorol Földünkre. Mert bizony fizikai és érzelmi hatást gyakorol, amit a tudomány is elismer. Gondoljunk csak az ár-apály jelenségre, vagy a női ciklusra, de ismert dolog a telihold idején észlelhető ingerlékenység is.

Csillagda - Holdnaptár
Velvet horoszkóp - Bika
http://velvet.hu/horoszkop/bika

Velvet horoszkóp - Bika (április 21. - május 20.)- A Bika jegyéhez a föld elem társul, uralkodó bolygója a Vénusz. Részletes leírás, horoszkópok. A bika jelleme, Egy kis mitológia..., A bika a szerelemben...

Velvet horoszkóp - Bika
A Kos érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_kos_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Kos határozott önérvényesítő képességgel rendelkezik, amelyhez hatalmas bátorság és életerő járul. Mások követik példáját, az viszont nem biztos, hogy ugyanolyan jól viselik a Kos által megélt helyzeteket.

A Kos érzelmei és gondolkodásmódja
A Mérleg érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/a_merleg_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

A Mérleg jegyûek köztudottan nehezen tudnak dönteni. Átlátnak minden tényezőt, és alaposan megfontolják a dolgokat, de tartanak a kritikától. Olykor hanyagság jellemzi őket. A szerelmet, a vágyat és az érzékiséget viszont komolyan veszi, az elragadó opál, a születési köve épp ezeket vonzza be az életébe.

A Mérleg érzelmei és gondolkodásmódja
Az Ikrek érzelmei és gondolkodásmódja
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20060918/az_ikrek_erzelmei_es_gondolkodasmodja/

Az Ikrek jegyû szülöttek számára az egyik legnagyobb feladat az, hogy eldöntsék, mi is valójában az igazság. Hajlamosak arra, hogy vitatkozás közben anélkül változtassák meg a nézõpontjukat, hogy azt észrevennék.

Az Ikrek érzelmei és gondolkodásmódja
Vízöntő szerelmi élete
http://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/vizontoszerelmes.html

Vízöntő szerelmi élete, párkapcsolatai más jegyűekkel...

Vízöntő szerelmi élete
Velvet horoszkóp - Rák
http://velvet.hu/horoszkop/rak

Rák (június 22. - július 22.) A rák jegy víz elemű, uralkodó planétája a Hold. Részletes leírás, napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet horoszkóp - Rák
Velvet horoszkóp - Oroszlán
http://velvet.hu/horoszkop/oroszlan

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.) Az oroszlán jegy tűz elemű, uralkodó planétája a Nap. Részletes jellemleírás, napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet horoszkóp - Oroszlán
Velvet - Vízöntő
http://velvet.hu/horoszkop/vizonto

Vízöntő (január 21. - február 20.) A Vízöntő jegy a levegő elemhez tartozik, uralkodó bolygója az Uránusz. Nagyon idealista és humánus, függetlenségre, szabadságra törekszik. Sokat foglalkozik a jövővel, optimista, találékony és nagyon eredeti. Kísérletező hajlama új és szokatlan tapasztalatokhoz juttatják. A barátság mindenek felett fontos számára, hasonló gondolkodású szellemi társak nélkül képtelen létezni...Részletes leírás, napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet - Vízöntő
Velvet horoszkóp - Bak
http://velvet.hu/horoszkop/bak

Bak(december 22. - január 20.) A bak jegy a föld elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Szaturnusz. Céltudatos, kötelességtudó, dolgos, és állhatatos típus. A hagyományokhoz, az adott struktúrákhoz vonzódik, nem szeret gyakran változtatni. Önfegyelme óriási, ahogy felelősségtudata is... Napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet horoszkóp - Bak
Egyiptomi horoszkóp
http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20070210/egyiptomi_horoszkop/

Az egyiptomi asztrológia alapja a több ezer éves kairói kalendárium. Ezért ez a horoszkóp egészen más rendszeren alapul, mint a nyugati vagy akár a kínai asztrológia. Olvasd el, mi jellemzõ rád az egyiptomi horoszkóp szerint! Amikor ez az asztrológiai rendszer kialakult, az emberek sokszor arra „vetemedtek”, hogy saját magukat isteneikkel hasonlítsák össze.

Egyiptomi horoszkóp
Velvet horoszkóp - Szűz
http://velvet.hu/horoszkop/szuz

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)A szűz jegy a föld elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Merkúr. Általában a szorgalmasságot, a tevékenykedés örökös szükségességét a szűz jegyéhez társítják. Gyakorlatias, rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát. Jó megfigyelőképessége és kitűnő nyelvérzéke van...

Velvet horoszkóp - Szűz
Tibeti személyiségteszt, horoszkóp - PPT, PPS
http://www.diashow.hu/teszt/331

Tibeti személyiségteszt Ne siesd el a tesztet, nagyon meg fogsz lepődni Nagyon Érdekes A Dalai Lama szerint el kell olvasnod, hogy megtudd, hogy nálad is működik Csak 4 kérdés és a válaszokon meg fogsz lepődni

Tibeti személyiségteszt, horoszkóp - PPT, PPS
Velvet horoszkóp - Nyilas
http://velvet.hu/horoszkop/nyilas

Nyilas (november 23. - december 21.) A Nyilas tűz elemű jegy, uralkodó bolygója a Jupiter. Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében... Részletes jellemrajz, napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet horoszkóp - Nyilas
Holdnaptár 2008
http://kalender-365.de/holdnaptar.php

Holdnaptár 2008 - telihold, újhold, első negyed, utolsó negyed...

Holdnaptár 2008
Velvet - Kos
http://velvet.hu/horoszkop/kos

A Kos március (21. - április 20.) az Állatöv első jegye. A tűz elemhez tartozó jegy uralkodó bolygója a Mars. Részletes leírás, napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet - Kos
Velvet horoszkóp - Ikrek
http://velvet.hu/horoszkop/ikrek

Az ikrek levegő jegy, uralkodó bolygója a Merkúr. (május 21. - június 21.) Ez a legkíváncsibb, a legtudásszomjasabb jegy az összes közül. Minél többet tud, annál nagyobb biztonságban érzi magát. Mozgékony, változékony, rugalmas természetű, állandó mozgásban van, ezért mindig jól értesül az aktualitásokról...

Velvet horoszkóp - Ikrek
Mi az aszcendens?
http://www.ezoterikus.hu/horoszkop?id=27

Hozzávetőlegesen 2 óránként változnak az aszcendensek, de a Föld dőlésszöge miatt egy jegynél ez lehet kicsit több, másiknál kicsit kevesebb.

Mi az aszcendens?
Astronet - Skorpió
http://www.astronet.hu/index.php?apps=horoszkop&jegy=8

Eleme: a víz. Stabilitása: szilárd. Bolygója: a Plútó és a Mars. Polaritása: negatív. Napi, heti, havi, üzleti, táplálkozási, szerelmi, gyerek, utazási horoszkópja.

Astronet - Skorpió
Nők Lapja Cafe - Horoszkóp
http://www.nlcafe.hu/horoszkop

Horoszkóp szolgáltatásunkkal mindig tudni fogod, mit ígérnek neked a csillagok. Különböző jóslás technikák, horoszkópok, fórum, éves horoszkóp, napi és heti horoszkóp...

Nők Lapja Cafe - Horoszkóp
Milyenek vagyunk a kínai horoszkóp szerint
http://www.webujsag.kibernet.hu/ezoterika/horoszkop/kinai/kinai.htm

A kínai asztrológusok a holdévek szerint végzik számításaikat. A kínai hold-kalendárium többezer éves. Egy teljes ciklus 60 évig tart, s ezen belül vannak az egyszerübb ciklusok öt elemmel -fémmel, tűzzel, földdel, vízzel és fával- kombinálva. Egy-egy sima kínai ciklus 12 évig tart, egy-egy évet a 12 állatövi jegyről elnevezve. A legenda szerint a 12 állatövi jegy úgy keletkezett, hogy Budha magához hívta a Földön élő állatokat. Hívására tizenketten jelentek meg, és az évek az állatok érkezési sorrendjében kapták meg nevüket.

Milyenek vagyunk a kínai horoszkóp szerint
Velvet - Mérleg
http://velvet.hu/horoszkop/merleg

Mérleg (szeptember 24. - október 23.) A Mérleg levegő jegy, uralkodó bolygója a Vénusz. Nincs még egy olyan jegy, amelynek annyira fontos lenne a kiegyensúlyozottság, a szépség és a harmónia, mint a Mérlegnek. Szeret ismerkedni, flörtölni, igazi társasági ember. Napi, heti, havi horoszkóp.

Velvet - Mérleg
Hirdetések
Oldal leírása
csillagjegyek.wyw.hu: Csillagjegy katalógus. Csillagjegyekkel foglalkozó weboldalak gyűjteménye, csillagjegyek jellemzői, párosítása és dátumai.
Gyűjteményünkben 148 válogatott csillagjegyek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 148 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40898